Nyhet 2023-05

Ledande cybersäkerhet förutsätter HR i toppklass. Därför är vi extra glada över att välkomna meriterade Sofia Berglind som HR-ledare hos oss.

Konkurrensen om bästa talangerna hårdnar. Ökad digitalisering och växande cyberhot driver efterfrågan på cybersäkerhetsexperter. Talangrekrytering och att behålla de bästa är avgörande för att kunna leverera säkra och användarvänliga lösningar till våra kunder inom säkerhetskänslig verksamhet.

Sofia har lång erfarenhet som HR-ledare i snabbväxande tillväxtföretag med höga kvalitetskrav. Sofia kommer senast från Klarna och PriceRunner där hon i över sex år hade rollen som Head of People. Dessförinnan var hon bland annat rekryteringschef på Trustly och HR manager på Rebtel.

”Cybersäkerhet är en ny bransch för mig”, konstaterar Sofia ”men den har många likheter med de snabbväxande teknikintensiva branscher jag jobbat med tidigare och jag ser fram mot att kunna dra nytta av tidigare erfarenheter för att hjälpa till på bästa sätt.”

”Jag är självfallet väldigt glad över att Sofia valde C-Resiliensgruppen” säger Björn Weigel, VD på C-Resiliens ”Hon får en viktig roll för att vi skall nå våra talangmål kommande år. Rekrytering och förmågan att behålla de allra bästa är viktigt i vår bransch och med Sofia ombord får vi extra kraft och erfarenhet inom just detta.” 

Sofia börjar i juni.