NYHET 2023–06

Ledande cybersäkerhet kräver djup förståelse för kundernas ofta komplicerade behov. Därför är vi mycket glada över att få välkomna Magnus Palmaer som försäljnings- och marknadschef i Tutus (och tillika C-Resiliensgruppen).

Växande cyberhot utgör ett allt större problem. Företag och organisationer och speciellt våra kunder inom säkerhetskänslig verksamhet efterfrågar allt mer säkra och användarvänliga lösningar. Allt detta och mer därtill ställer krav när det gäller att förstå kundbehov och hitta rätt lösningar.

Magnus Palmaer har lång erfarenhet av att förstå kundbehov och hitta rätt lösningar. Magnus kommer senast från mjukvarubranschen där han haft flera ledande befattningar. Bland annat som Executive Vice President för region EMEA, och Vice President för Norra Europa på Teradata Corp och Sverigechef på NCR. Magnus har också en bakgrund och ett stort intresse för försvars och säkerhetsfrågor. Han är reservofficer och och har haft olika roller och befattningar på FMV och inom Försvarsmakten.

”Min ambition är att våra kunder skall uppfatta oss som deras trusted partner.  En partner som de kan vända sig till och känner sig trygga i att de får förstklassig support och expertis för att lösa deras problem” säger Magnus och fortsätter ”Och det är svårt, givet den eskalerande hotbild vi ser och läget i omvärlden, att hitta ett mer relevant och viktigt område än cybersäkerhet. Jag ser verkligen fram mot att använda mina erfarenheter från andra branscher och tillsammans med teamet bygga vidare på allt bra som finns för att skapa en kunddriven försäljning- och marknadsorganisation i toppklass.”

 ”Magnus tar med sig stor erfarenhet och bred förmåga inom sälj och marknadsföring och att bygga starka team som kommer att vara till stor nytta för oss” säger Jens Bohlin, VD på Tutus. ”Genom Magnus blir vi ännu bättre på att hitta de bästa lösningarna för våra kunder och att hjälpa säkerhetskänslig verksamhet”, säger Björn Weigel, VD på C-Resiliens.

Magnus Palmaer Photo